Werkplaats

Onderhoud

Ons bedrijf is lid van BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.

Reparatie / APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De RDW stuurt u 6 weken voordat de APK op uw voertuig vervalt een brief om u aan de keuring te herinneren. U krijgt deze herinnering per post of - als u dat heeft ingesteld - via uw Berichten box. U blijft als eigenaar van een voertuig altijd zelf verantwoordelijk om een voertuig op tijd te laten keuren.

Revisie

Van nieuwe zuigers tot vastzittende verstuivers, voor ons is het geen probleem.

Met ons speciale gereedschap kunnen wij nagenoeg alle werkzaamheden uitvoeren.

Motorreiniging en versnellingsbak fluseAirco :

Airco service beurt
Door verlies en/of verdamping neemt het koudemiddel in uw airco jaarlijks met 8 tot 10% af. Wanneer het percentage onder de 70% komt, neemt de kans op een defect toe. Het gevolg hiervan is dat u geconfronteerd wordt met hoge reparatiekosten. Daarnaast neemt de koelcapaciteit af, waardoor de temperatuur in de auto minder snel daalt. Fabrikanten adviseren elke vier jaar een airco servicebeurt te laten uitvoeren voor uw auto.

Airco reinigen
Het is zeer belangrijk om de airco van uw auto te laten reinigen, zeker als u te maken heeft met nare luchtjes uit de ventilatieroosters. Door de airco te laten reinigen voorkomt u bacteriën en muffe luchtjes in het systeem. In de winter zorgt een goed werkende airco voor een goed zicht, omdat de ramen snel ontwasemen.
Bel naar 0111641583 , of vul het contactformulier in om een afspraak te maken voor uw airco.

Banden:

Bandenservice
De Garage Ouwerkerk is aangesloten bij First Stop bandenservice.
Autobedrijf De Garage biedt u deskundige bandenservice aan, omdat uw veiligheid belangrijk voor ons is! Wij adviseren u dan ook om de banden van uw auto regelmatig te laten balanceren en de uitlijning van uw banden te laten controleren. Zelf kunt u ook de banden in optimale staat houden door de bandenspanning regelmatig te controleren.

Maak een afspraak voor uw autobanden
Of u nu een bandenservice in de buurt van Ouwerkerk nodig heeft voor uw tweedehands auto of camper, wij staan graag voor u klaar. Ook bij de APK kijken we natuurlijk graag even naar de staat van uw banden. Bel naar 0111641583 , of vul het het contactformulier in om een afspraak te maken voor uw banden.

Uitlijnen:

Maak een afspraak voor balanceren of uitlijnen
Trilt uw auto bij bepaalde snelheden? Dan kunnen wij uw auto ook balanceren. Maak een afspraak voor het balanceren of uitlijnen van uw banden in Ouwerkerk en wij verwelkomen u graag in onze werkplaats. Heeft u vragen? Bel dan naar 0111641583 of vul het het contactformulier in.

Ruiten:

Reparatie van de autoruit in Ouwerkerk

Maak een afspraak voor uw auto
Kom langs bij ons autobedrijf in Ouwerkerk voor het vervangen of de reparatie van uw autoruit. Maak eenvoudig online een afspraak of bel naar 0111641583.

Velgen:

Ruim aanbod van tweedehands velgen, dus neem contact met ons op of we voor u de juiste maat en velg hebben. Bel dan naar 0111641583 of vul het het contactformulier in.


Wij spoelen/flushen uw automaat

Waarom een automaat spoelen?

Je kunt beter een probleem vantevoren voorkomen dan naderhand een oplossing zoeken dus wacht niet tot de problemen opduiken.

Door tijdig te spoelen/flushen voorkomt en verhelpt u problemen tijdens het schakelen. Hierdoor zal de wagen zoals nieuw schakelen! Het flushen gebeurt op een vakkundige manier aan een scherpe prijs!

Automatische transmissies hebben periodiek verse olie nodig. Door mechanische slijtage raakt de automaatbakolie vervuilt en op termijn lijdt dit tot problemen. Voorkom dure versnellingsbak revisies en laat uw automaatbak spoelen om klachten of problemen te voorkomen.

De meeste autofabrikanten geven aan wat de optimale vervangingstermijn is. Wanneer ze dit niet doen, adviseren wij de ATF (automatic transmission fluid) elke 80.000 kilometer preventief te spoelen.
Heeft u al klachten? Spoelen (ook wel flushen) kan ook veel schakelproblemen verhelpen!

  • De automaat schokt/bonkt tijdens het schakelen
  • De kick-down functie werkt niet meer goed
  • De automaat slipt tijdens het schakelen
  • Schommelend toerental bij constante snelheid
  • Verhoogd brandstofverbruik
  • Moeite met het kiezen van een versnelling

Hoe werkt het spoelen/flushen van de automaatbak eigenlijk?

1. Automaat spoelen : We sluiten een speciale machine aan op de in- en uitgaande oliekanalen. Wij kunnen op aanvraag een speciaal reiniging product gebruiken dat de versnellingsbak , koppelomvormer, olie koeler en schakelbrein krachtig reinigt en spoelt gedurende minimum 10min. De machine pompt 7-15 liter schone versnellingsbakolie door de bak en vangt de oude olie op. Het pompen gaat op een relatief lage druk en met een temperatuur tussen de 45 en 55 graden C.

2. Vervangen filter: wij raden aan om steeds het oliefilter te vervangen. Gemiddeld duurt een spoelbeurt ongeveer twee tot drie uur afhankelijk van het type voertuig. De wagen wordt pas afgeleverd na foutcode lezing en een uitgebreide proefrit.

Personenauto's | Terreinwagens | Bedrijfswagens

Wij spoelen automatische versnellingsbakken van alle merken auto’s en bedrijfswagens!Dus ook voor het spoelen van automaten van grotere 4×4 terreinwagens en bedrijfsbussen bent u in onze werkplaats aan het goede adres.

Tarieven

Prijzen automaat spoelen?

Door de vele verschillende merken en modellen auto’s met daarin verschillende automatische transmissies en verschillende oliën, kunnen wij geen vaste prijs hanteren. Het is daarom dat wij een vanaf Prijs hanteren. Om de exacte prijs te weten voor het spoelen van uw wagen, neem gerust contact met ons op.

Whatsapp De Garage Mail naar De Garage